Arend Ardon

Tim van der Meij

“Samen ‘onschuldigen’. Oftewel, met een open blik en zonder oordeel de situatie beschouwen. Dat is een van de belangrijkste sleutels tot verandering. Hoe meer we ons realiseren dat we vaak gevangen zitten in ons eigen gedrag en leren hoe we elkaar daarbij kunnen helpen, hoe effectiever en leuker het wordt om samen te werken. Daar kom ik iedere dag mijn bed voor uit en draag ik graag aan bij.”

Tim heeft een achtergrond in bedrijfskunde, sociale psychologie en organisatiepsychologie. Die basis heeft hij al werkende aangevuld met diverse opdrachten en opleidingen op het gebied van communicatie- en gedragstraining, Return on Investment (meetbaar maken van leren), systemisch werken in organisaties, teamcoaching en lichaamsgericht coachen.

Tim is een mensen-mens, analytisch en enthousiast. Hij is een gedreven consultant die zich graag vastbijt in taaie vraagstukken. Zijn aanpak kun je typeren als mensgericht, waarderend en onderzoekend. Dichtbij de alledaagse praktijk – dat is waar het allemaal gebeurt.