in het kort

Wij gaan op reis met de leiders van de toekomst. Dit zijn niet alleen managers. Iedereen kan immers leiderschap tonen. Samen gaan we letterlijk en figuurlijk weg van de gebaande paden. Op zoek naar onbekende plekken. Betekenisvolle gesprekken, diepgaande inzichten en persoonlijke transformatie die je ziet en voelt. Onze leadership journeys leiden je langs nieuwe wegen.

 

Onbekende wegen

Vernieuwing vind je niet op platgetreden paden. Leiders van de toekomst hebben het lef om nieuwe wegen in te slaan. Ze verdiepen zich in actuele ontwikkelingen. Ze hebben een verbindend perspectief en inspireren anderen daaraan bij te dragen. Ze zijn niet uit op instrumentele tips om anderen te motiveren maar zoeken de belangrijkste bron in hun eigen inspiratie. Uitrollen, invoeren en opleggen passen daar niet bij. Moed, kwetsbaarheid, leren en uitdagen wel.

Lerend leiderschap

In onze leadership journeys is veel ruimte voor reflectie. Vanuit de overtuiging dat reflectie leidt tot diep inzicht. Reflectie op jouw aandeel in een belemmerend patroon, op jouw sturende overtuigingen, op jouw bron van energie, op jouw leiderschapstalenten en jouw bijdrage aan vooruitgang.

Resultaat

–  Diep inzicht in je persoonlijk leiderschap.
–  Doorleefde ervaring van eigen kracht en blokkades.
–  Zicht op leiderschapsrol in de transitie van de organisatie.