Arend Ardon

Arjan Lautenbach

“Gefascineerd ben ik door wat mensen samen voor elkaar kunnen krijgen. Hoe leiders en professionals in dynamische en onzekere tijden samen tot nieuw denken komen. Hun verschillen productief maken. En meer dan ze mogelijk achten, halen uit zichzelf. En uit elkaar. Hoe zij sociaal rendement halen uit hun relaties, interacties en vernieuwende manieren van samenwerken. En ook: hoe hierin veranderingen soms vast kunnen lopen.

Geïnspireerd ben ik om juist daarin mijn bijdrage te hebben. Om diepgaande veranderingen te helpen realiseren die betekenisvol bijdragen aan de collectieve ambitie in organisaties.”

Arjan Lautenbach (1971) heeft een achtergrond in Commerciële Economie en in Sociale en Organisatie Psychologie (eigenlijk zijn eerste liefde), en is internationaal gecertificeerd NLP-trainer. Kenmerkend is zijn verfrissend opbouwende tegendraadsheid, de scherpte in zijn observatie, zijn egovrije manier van je dicht op je huid zitten en de precisie waarmee hij teruggeeft wat hij ziet. Als veranderbegeleider, trainer en coach staat hij leiders, professionals en teams bij in het ontwikkelen, groeien en vernieuwen in hun veranderende organisaties. Met regelmaat publiceert hij zijn inzichten en observaties op LinkedIn en op zijn elearning-platform SkillMeister.nl.