Change journeys: de kern

Kan een verandering in jouw organisatie energie geven? Kan het een sprankelend proces zijn waar je samen met al jouw collega’s, externe partners en/of klanten met energie aan vernieuwing werkt? Wij geloven van wel.

Drie elementen vormen de kern van al onze change journeys – die we vanzelfsprekend samen perfect op maat maken voor jouw verandervraag.

1 | Bewust ontwikkelen.

2 | Een consistent veranderproces.

3 | Intensief leren.

Samen bepalen we de veranderdoelen en ontwerpen een consistente aanpak. Vanaf dag één werken werken aan de gewenste verandering in een herkenbaar proces, dicht op de huid en aansluitend bij de praktijk.

Realiseren van onomkeerbare veranderingen. Dit doen we door te vernieuwen langs een vernieuwende weg. Versnellen waar het kan, vertragen waar het moet. Robuust consistent met jullie veranderambitie.

Zorg dragen voor een organisatie die of team dat continu blijft ontwikkelen. Samen staan we stil bij geleerde lessen. En we dragen de ervaringen, kennis en vaardigheden over.

Resultaten – en wat onze
opdrachtgevers daarover zeggen

“Een energiek veranderproces om strategie in praktijk te brengen  – vertaald in concrete acties die echt helpen.”

René Verkuylen | Bestuurder

LEES HIER MEER
Hans van Geffen Testimonial Change Studio

“Versnellen waar het kan, vertragen waar het moet – een reorganisatie in één dag.”

Hans van Geffen | Director

LEES HIER MEER

“Samen de best passende veranderbenadering kiezen en resultaten realiseren.”

Theo Dijkstra | gemeentesecretaris

LEES HIER MEER

Samen op reis

Activiteiten kunnen we plannen, maar een verandering laat zich niet plannen. Het blijft belangrijk telkens samen te kijken naar ‘wat nodig is’ op basis van de ervaringen die we opdoen. Wat de verandering ook vraagt, samen creëren we de meest passende benadering. We gaan hier graag met je over in gesprek.

NEEM CONTACT OP