Werken bij The Change Studio

Sta je aan de start van je carrière als consultant of heb je ca. drie tot vijf jaar werkervaring (bij voorkeur in het organisatieadvies vak)? Wil je vanuit onze studio, samen met een brede selectie aan opdrachtgevers, werken aan uitdagende leiderschaps- en verandervraagstukken?

 

Ben je klaar om klanten en je collega’s te verrassen met krachtige en creatieve ideeën? Weet jij inhoudelijke stevigheid te combineren met verfrissende vormen die tot resultaat leiden? Wil je iedere dag bezig zijn met jouw persoonlijke ontwikkeling?

 

Is dit jouw droombaan?
Stuur een berichtje naar welkom@thechangestudio.nl
en we nemen binnen een dag contact met je op.

Werken bij The Change Studio

Als consultant draai je op volle toeren mee in zeer afwisselende opdrachten. Van het mede-ontwerpen en -begeleiden van leiderschapstrajecten bij grote corporates tot het realiseren van verandertrajecten met maatschappelijke impact bij (semi-)overheidsinstellingen.

Bij The Change Studio geloven we dat vernieuwing alleen ontstaat langs een vernieuwende weg. Daarom zoeken we als team continu naar krachtige manieren om leiders van de toekomst te coachen, organisaties en teams te inspireren tot fantastische samenwerking of een cultuur tot leven te brengen die de mogelijkheden van digitale technologie ten volle benut.

Daarnaast hechten we groot belang aan je ontwikkeling, continu. Daarom werken we met grote toewijding aan jouw eigen ontwikkeling en die van elkaar. Zo maken we ons team iedere dag weer een beetje beter in ons vak, vanuit onze belangrijkste waarden: Lead. Inspire. Create.

Is dit jouw droombaan?

Stuur een berichtje naar welkom@thechangestudio.nl
en wie weet nodigen we jou uit voor ons sollicitatieproces.

NIEUWSGIERIG NAAR ONZE SELECTIEPROCEDURE?

KLIK HIER