Geef jouw (verander)project een forse boost

Je hebt een mooi veranderinitiatief en wilt tijdelijk een versnelling aanbrengen in de ontwikkeling en/of implementatie? Maar je kunt de kennis, ervaring en handen (nu) niet vrijmaken in jouw eigen organisatie? The Change Studio kan je helpen door de tijdelijke ondersteuning van een van onze veranderversnellers.

Veranderversnellers

Of het nu gaat om tijdelijk ondersteunen van jullie veranderteam, het on-the-job coachen op veranderkundige interventies, of het ontwerpen van experimenten en prototypes, onze veranderversnellers brengen graag hun (persoonlijk) leiderschap, inspiratie en creativiteit in.

Onze veranderversnellers ademen de waarden van The Change Studio: Lead. Inspire. Create. Het zijn stuk voor stuk adviseurs die initiatief nemen en leiderschap tonen. Young professionals met frisse energie en de nodige veranderkundige ervaring en kennis. Ze houden van creatieve werkvormen en inspireren anderen met hun toewijding. Zo weten ze beweging in gang te brengen.

Bij The Change Studio hechten we veel belang aan intensieve persoonlijke ontwikkeling en feedback. Dat maakt dat onze veranderversnellers allen zelfstandige, reflectieve en creatieve professionals zijn die je helpen bij veranderen en vernieuwen.

Meer weten

Wil je meer weten over de mogelijkheden?
Neem contact op met Christa Philips via info@changestudio.nl