Robin Schaap

“Al sinds jonge leeftijd ben ik gefascineerd door de kracht van mensen én hun persoonlijke blokkades die hun potentieel begrenzen. Mijn passie is om (groepen) mensen te helpen hun dromen waar te maken voor zichzelf en de organisatie.” 
Robin Schaap (1985) is afgestudeerd organisatieadviseur aan de Rotterdam School of Management. Sinds jonge leeftijd heeft Robin zich gespecialiseerd in (persoonlijk) leiderschap. Hij weet (groepen) mensen te inspireren om uit hun comfortzone te stappen, moed te tonen, nieuwsgierig te zijn, te vertrouwen en dichter bij zichzelf en hun droom te komen. Hij heeft zelf jarenlange ervaring als leider in transitieprocessen. Al vanaf zijn 28e is hij (mede)bestuurder bij het toonaangevende tuinbouwbedrijf Koppert Cress. Een snelgroeiende, innovatieve organisatie met een indrukwekkende ‘erelijst’ zoals Best Managed Company (2016-2018), FD Gazellen Award (2016), de Koning Willem I Plaquette voor duurzaam ondernemerschap en de hoogste ranking als beste werkgever (Effectory) in 2019.
Vanuit The Change Studio verzorgt Robin met veel plezier en authenticiteit lezingen, gastcolleges, coaching en training. Bovendien begeleidt hij meerdaagse Leadership Journeys. Robin raakt mensen, telkens weer.