Onze in-company leiderschapstrajecten

Stel je voor…

… je gaat op reis.

…onderweg naar een organisatie waarin samen gewerkt wordt aan eigenaarschap vanuit verbinding en vertrouwen.

…gedurende de reis krijg je inzichten die je bijblijven, over leiderschap, veranderen en het aanwakkeren van het gewenste klimaa.t

… je ontwikkelt diep bewustzijn van jouw ingesleten patronen én leert hoe jij beweging kunt creëren (door soms te vertragen) en hoe je eigenaarschap en persoonlijk leiderschap kunt stimuleren.

…je maakt verbinding met jezelf, anderen en de organisatie.

Kortom, je gaat een onvergetelijk avontuur aan: een leadership journey met jouw collega’s.

Kenmerkend voor onze aanpak

Gericht op de praktijk

Dicht op de huid

Een aanstekelijke belevenis

Leren is een doorlopend proces

Toewerken naar een klimaat waarin de waarden van de organisatie optimaal tot uiting komen, betekent dat alles wat we doen een uiting moet zijn van deze waarden. En dat vraagt om bewust en reflectief handelen in plaats van ‘snel fixen’. Leidinggevenden zullen niet leren hoe ze dit kunnen doen ná het traject, maar de hele leiderschapsreis is erop gericht om het vanaf het eerste moment te doen, in de praktijk. Robuust consistent, noemen wij dat.

De leiderschapsreis staat in het teken van (persoonlijk) leiderschap. Daarvoor creëren we waar nodig een intieme setting in kleine groepen. Klein en meeslepend, met de betrokkenheid zoals u dat graag ziet. Dit geldt vooral voor persoonlijke leervragen en het onderzoeken van eigen stijl en patronen. Kenmerken: uitwisseling, reflectie, dicht op de huid, inzoomen op terugkerende patronen, de persoonlijke leerbehoefte staat centraal.

De leiderschapsreis is een leuke en memorabele ervaring. Tijdens bijeenkomsten met de voltallige groep gaan we er samen op uit. Bij voorkeur op bijzondere plekken, passend bij het thema van de leiderschapsdagen. Kenmerken: beweging creëren, samen, ontmoeting en plezier

We springen niet van sessie naar sessie, maar gaan een relatie met de deelnemers aan gedurende de periode van het programma. Het is een continu proces waarin we praktijk en ondersteuning vervlechten om als leider elke dag de grens weer te verleggen.

Resultaten – en wat onze
opdrachtgevers daarover zeggen

““Soms confronterend, erg effectief.” (in-company) (in-company).”

Jørgen Schneithorst | HR DIRECTOR

LEES HIER MEER
Boudewijn Simons

“Passend leiderschap voor het bestendigen van een nieuwe organisatiekoers en cultuur.” (in-company):

Boudewijn Simons | COO

LEES HIER MEER

“Leiderschapsontwikkeling en strategie-implementatie gaan hand in hand.” (in-company)

Gieta Veersma | CHRO

LEES HIER MEER

Samen op reis

Wij leveren geen standaard leiderschapstrajecten. Telkens weer kijken we wat het beste past bij jouw organisatie. Samen geven de reis vorm. We gaan hier graag met je over in gesprek.

NEEM CONTACT OP