Do You Think You Can Get In?

Stel je voor…

Je gaat op reis in jouw eigen ruimte.
Je hebt de rust en tijd om naar binnen te gaan.

Je staat stil en je beweegt.
Wat voel je? Wat zie je? Wat doe je?

The Innerscape Room

Met de deelnemers van de Innerscape Room stappen we een ruimte binnen om de contouren van onze innerspace te onderzoeken. De Innerscape Room is een unieke, nieuwe ervaring. Bedoeld voor mensen met lef, nieuwsgierigheid en
verlangen naar zelfontdekking. Een bezoek aan de Innerscape Room staat garant voor reflectie, zelfinzicht, lichte verwarring en een flinke dosis ‘anders’.

Durf jij naar binnen te stappen?

Voor wie?

Het is mogelijk om als team deel te nemen, maar ook individueel aanmelden is mogelijk. De Innerscape Room is voor maximaal 10 deelnemers. De Innerscape room duurt een dagdeel.

Prijzen:

De kosten voor individuele deelname zijn €250,- per persoon. Voor een team van maximaal 10 personen bedragen de kosten €2.250,-. Wilt u een Innerscape Room op maat of voor een hele dag? Neem dan contact met ons op. Wij gaan hierover graag met u in gesprek.

De leaflet waarin alle belangrijke informatie vermeld staat is te downloaden via onderstaande knop. Bent u nieuwsgierig en wilt u graag nog wat meer horen over deze ervaring? Stuur een mailtje naar info@changestudio.nl. Wij vertellen u graag meer!

Klik hier

Meer weten of aanmelden?

Wil je meedoen met de eerstvolgende Innerscape room? Vul onderstaand formulier in en wij zullen contact met je opnemen: