Een nieuw jaar. Een nieuw perspectief. Vooruit vanuit verlangen; waar is het ons echt om te doen?
Het zijn dit soort ’trage vragen’ die we onszelf meer mogen stellen. Aldus collega Arend Ardon.
Arend bracht eind vorig jaar zijn nieuwste boek Traag Versnellen uit.

“Veranderen klein en persoonlijk maken”
Rudy Cor, zelf ook managementboek schrijver, steekt in zijn review het enthousiasme niet onder stoelen of banken: “Het is Arend Ardon gelukt om mij aan het denken te zetten over mijn gewoontes en opvattingen over veranderprocessen in organisaties en in het privéleven. Zijn boek Traag versnellen behandelt een ingewikkeld onderwerp op luchtige toon. Bruikbaar vond ik zijn ‘trage acties’: experimenten die soms de lezer en soms ook zijn collega’s helpen de inzichten te vertalen naar de eigen praktijk. Zo slaagt hij erin veranderen klein en persoonlijk te maken.” Lees hier de hele review.

Succesvol webinar
In december heeft Arend voor meer dan duizend man aan publiek een verdiepend webinar georganiseerd in samenwerking met MI Academy. In dit webinar liet Arend de waarde zien van bewuste vertraging: “Luister naar wat je echt aan het hart gaat en maak zo energie vrij voor onstuitbare beweging. Sta stil bij de gewoontes die je steevast afleiden van wat we echt willen. En ga terug naar je vermogen tot vallen en opstaan.” Goed nieuws, je kunt het webinar hier terugkijken.

Bestellen
Wil je het boek gelijk bestellen? Dat kan via Managementboek.
Of kijk voor meer informatie over Arend zijn boeken op onze website.