De actualiteit heeft flinke effecten op de manier waarop we met z’n allen werken. De mensen van The Change Studio willen je graag helpen om ook online te werken aan de ontwikkeling van jouw organisatie, jouw collega’s en jezelf. Met twee initiatieven.  Zo willen we er zijn voor leiders, organisaties en teams.

 

1. Leiderschap en vernieuwing in spannende tijden – webinar van 90 minuten (zonder kosten)
31 maart om 20.00 – 21.30  uur

Arend Ardon en Rik Spann gaan  met deelnemers in gesprek over veranderen en vernieuwen en wat we kunnen leren van deze intense periode. Want een ding is duidelijk, niet eerder kwam het zo aan op ons (persoonlijk) leiderschap, ons improvisatievermogen en onze collectieve creativiteit. De uitdaging wordt hoe we deze inzichten ook na de crisis maximaal kunnen blijven benutten. Want weer terugvallen in oude patronen zou een gemiste kans zijn.

Inschrijven: stuur een kort berichtje aan info@thechangestudio.nl.
Je ontvangt daarna een uitnodiging met een directe link naar ons online platform.

 

2. Leg je vraag voor aan The Change Studio (zonder kosten)
Iedere woensdagmiddag van 16.00 – 17.00 uur

Sta je voor een ingewikkelde keuze, een spannende meeting, of wil je een idee eens vanuit een andere invalshoek bekijken? Wij denken graag met je mee. Wij voeren iedere woensdagmiddag van 16:00 – 17:00 uur korte online gesprekken. Per gesprek hanteren we een maximum van 10 minuten.

Inschrijven:  stuur een kort berichtje aan info@thechangestudio.nl.
Je ontvangt daarna een uitnodiging met een directe link naar ons online platform.

 

Wij ontmoeten je graag!