In drie jaar maar liefst één miljoen professionals klaarstomen voor de digitale transformatie. Dat is de purpose van I.AMDIGITAL, om ervoor te zorgen dat meer en meer organisaties wendbaar en voorbereid zijn op een toekomst waarin #tech bepalend is. Als The Change Studio werken we aan verandering, vernieuwing en leiderschap in een wereld die steeds digitaler wordt. Het is daarom geen verrassing dat beiden de handen ineenslaan om de komende drie jaar vol enthousiasme en inspiratie te zorgen dat de ambitie werkelijkheid wordt.

Een vernieuwend leerprogramma
In 2020 gaan The Change Studio, Muriël Serrurier Schepper en Marco Derksen samen met I.AMDIGITAL (Iris Koolen, Su Yin Timp) aan de slag met een kort, krachtig en creatief leerprogramma. In twee dagen bouw je aan de digitale toekomst van jouw bedrijf. En dat is hard nodig. Veel goedbedoelde en dure initiatieven rondom AI en andere digitale technologie vallen in het water. Het probleem is niet alleen dat nieuwe technologieën de economie veranderen; organisaties weten vaak niet hoe ze de voordelen en kansen met iedereen in het bedrijf kunnen realiseren. Binnen de leertrajecten van I.AMDIGITAL zijn kennis
én verandermanagement daarom belangrijke pijlers.

Binnen het I.AMDIGITAL programma brengt The Change Studio de kennis over verandering en transformatie in. Heel belangrijk, omdat het de komende jaren van groot belang wordt om de technologische ontwikkelingen met succes in je organisatie tot leven te brengen.

Inspirerende samenwerking
We zien uit naar een zeer inspirerende samenwerking en verwachten in het nieuwe jaar stevige stappen zetten.
Houd deze site en die van I.AMDIGITAL (https://iamdigital.nl/) in de gaten voor meer informatie.