De nieuwe blended aanpak van Elephant Road in het programma ‘Veranderen en vernieuwen’ van Arend Ardon heeft bij Randstad geleid tot een verhoogd veranderbewustzijn en leiderschap met duidelijker kaders en meer vrijheid voor veranderinitiatieven.

Al jaren begeleidt Arend Ardon Randstad bij de professionalisering rondom veranderen en vernieuwen. Waar het programma voorheen alleen uit live sessies en workshops met Arend bestond, besloot de organisatie dit verder door te trekken met een online gedeelte. Josephine van Rie van Randstad Groep Nederland is erg enthousiast: “Deelnemers zeiden: voorheen zou ik dit op de standaard manier hebben gedaan, maar heb dingen nu écht anders gedaan. Er zijn andere keuzes gemaakt en uitgevoerd, fantastisch! En die hebben ook goed uitgepakt. ”

Bekijk hier de video van het volledige interview met Josephine van Rie, Senior Adviseur op het gebied van talentontwikkeling, leiderschap en verandering bij de Randstad Groep Nederland: