Arend Ardon

Elleke van Gelder

“Als we oplossingen willen voor problemen, échte en duurzame oplossingen, dan zullen we anders moeten denken. Dit lijkt op het eerste oog misschien vrij eenvoudig. Maar in de praktijk is dat spannend en weerbarstig. Ik heb mijn passie gevonden in het ontwikkelen van concepten die anderen helpen hun eigen denken en hun eigen perspectieven te verruimen. Niet alleen anders denken dus, maar vooral ook anders doen!”
Elleke van Gelder is afgestudeerd orthopedagoog en maakte na een aantal jaren in de jeugdzorg gewerkt te hebben de overstap naar de politie. Haar hart bleek te liggen bij innovatie, vakmanschap en ontwikkeling. De afgelopen jaren heeft zij zich gespecialiseerd in het onderwerp Sociale Innovatie.
Vanuit The Change Studio is Elleke betrokken bij verander- en sociale innovatietrajecten. Kenmerkend voor haar stijl van werken is de combinatie van diepgang, inspiratie en luchtigheid. Elleke ontwerpt daarbij krachtige concepten die mensen uitdagen op een andere manier naar complexe vraagstukken te kijken. In al haar concepten komen menselijkheid, ervaring (experience), aandacht en lef terug. Met resultaat. Daarnaast spreekt Elleke op diverse podia, geeft zij workshops over sociale innovatie en schreef zij het boek ‘Het grote verwonderboek voor managers’.

Belangrijkste expertise

Sociale Innovatie | Creatief denken | Co-creatie | Organisatieontwikkeling