DOOR TE VERANDEREN VAN PERSPECTIEF, VERANDERT JE PERSPECTIEF OP VERANDERING

Na de succesvolle editie van vorig jaar organiseert The Change Studio, in samenwerking met Verhaal met Impact, opnieuw het Jaarcongres Veranderen met Impact. Op een prachtige plek – Burgers’ Zoo in Arnhem – en met een verrassende line-up: kunst, inspirerende managementdenkers, filosofie, keynotes en Tedtalks. Namens The Change Studio staan Arend Ardon, Elleke van Gelder en De Veranderfilosoof op het podium.

Het Jaarcongres Veranderen met Impact is een dag die je beleeft, die je inspireert en die je doet verwonderen. Wij zien ernaar uit!
Het goede nieuws is: er zijn nog kaarten!

Ik wil een ticket

 

Al nieuwsgierig naar één van de sprekers?
Kijk dat naar het gesprek tussen dagvoorzitter Judith de Geus en Arend Ardon: