Arjan Lautenbach sluit zich per 1 mei 2022 als partner aan bij The Change Studio. Hij heeft een achtergrond in Sociale en Organisatie Psychologie en Commerciële Economie en is daarnaast internationaal gecertificeerd NLP-trainer. Wat Arjan kenmerkt is zijn verfrissend opbouwende tegendraadsheid, zijn egovrije manier van je dicht op de huid zitten en de precisie waarmee hij teruggeeft wat hij ziet. Als veranderbegeleider, trainer en coach staat hij leiders, professionals en teams bij in het ontwikkelen, groeien en vernieuwen in hun veranderende organisaties. Met regelmatig publiceert hij zijn inzichten en observaties op LinkedIn en op zijn e-learning platform SkillMeister.nl
Wij zijn blij met deze verfrissende uitbreiding van ons team en verheugen ons erop met Arjan te werken aan change en leadership journeys voor onze klanten.
Meer lezen over Arjan? Consultancy.nl schreef een artikel over zijn stap naar The Change Studio. Lees het artikel hier.